Wednesday, April 17, 2013

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria

Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Syaratnya :
  1. Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.
  2. Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"
  3. Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.
  4. Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.
Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch. 
Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan.
Tarikh Tutup:  01/05/2013


Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^

SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah


Tamat:9 MEI 2013

April Edition giveaway by dysha sahhir



  • buat entry  dengan tajuk : April Edition giveaway by dysha sahhir *wajib
  • kopi pasta banner diatas
  • follow blog dysha dan blog ixbarr
  • like 
  • klik sini dan sini dan sini
  • letak blog dysha dalam bloglist
  • letak url entry di blog dysha dan di ruangan entry ini sahaja
  • tarikh 16 april 11 pm -30 april 11 pm


pemilihan pemenang:
  • orang selalu komen diblog dysha  dan aktif di fanpage dysha.

cara nak menang:
  • bertapa di blog dysha dan komen je banyak-banyak di blog ini.
  • kalau nak seribu daya :) gud luck
  • dan random

pemenang 
  • 10 orang dicari


hadiah-hadiah:

top 1

  • 1 kechain sea glass tajaan ixbarr dan 1 set sticker (5 keping)

top 2
1 set sticker ( 10 keping)
top 3
1 set sticker (8 keping)
top 4
couple button badge (new design)
top 5
1 button badge ( new design)

dan 5 orang pemenang akan melalui random
hadiah misteri..wink..winkk




credit to kak mia liana

Saturday, April 13, 2013

#1 GIVEAWAY by ARA CRAFT

Nak join klik banner! : )

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani




Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan  silaturrahim sesama  blogger.Bak kata pepatah “ yang jauh,didekat-dekatkan, dan yang dekat,dirapat-rapatkan”.
Segmen ini diadakan selama seminggu,bermula pada 12/4/2013 sehingga 11.59 malam 19/4/2013.


Syarat yang perlu dipatuhi:

1)Mempunyai blog.
2)Follow blog ini dan like page blog ini.(kat sidebar)
3)Follow dan like sponsor.
4)Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5)Letakkan URL entri di ruangan komen. 

Sponsor:

Blog
Vanida/Ismah/Aimi

Page:



Copy Coding ini:

Hadiah yang bakal dimenangi:

Peplum(1),Keychain.(3),Pashmina.(1),Kerongsang.(1),Review blog.(5),Topup RM5(2),Header(1),Cursor(1)
Pemenang akan dipilih melalui top referral dan cabutan bertuah oleh saya sendiri.


Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani di jayakan oleh DiyanaHani,The Rossele,Ismah, Vanida,dan Aimi

Segmen copy paste ini inspired by Kak Mia Liana.

Diharap semua blogger sudi merajinkan diri menyertai segmen ini.
Jangan lupa blogwalking untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan.

Apa tunggu lagi..Klik banner dan Join!
p/s: Kalau tak boleh klik banner.Klik kat ayat bawah banner tu k.






Thursday, April 11, 2013

Small Giveaway #3 by Ninaa

Klik banner!

Saya Nak Menang Hadiah dan Dibloglist

Tamat:20/4/2013

SENARAI HADIAH

VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

GAMBARAN HADIAH

PEMBAHAGIAN HADIAH

TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

SEGMEN INI DITAJA:
  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.

p/s: syarat senang..hadiah pun best..rugi tak join taw^___^..err kalo rajin klik sini jap ea..TQ

Big giveaway by mohd zuhri

Klik banner.

Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

Klik banner nak join.

Contest Blog Super Kawai by Bubu


Jom serbu contest ni.
Semua syarat dah follow.
Maaflah,blog daku tak sekawai mana pun.hihi
Anda ditag:

Mini-Mini Giveaway By NabilaMedan


Jom reramai join mini GA ni.

First Giveaway by sis Zeera


 Jom join.
Tamat:12/4/2013

Monday, April 8, 2013

Annual Giveaway by Alyaa Najlaa


Klik banner nak join.
Anda ditag:

Mega Topup Giveaway



!Assalamualaikum!
Bismillahirahmanirahim..pada hari ini .blog Nabila Biela dan Aisyah Humaira' merasmikan Mega Topup Giveaway. Nama pun topup giveaway, konfemlah hadiah pun semuanya topup. Sebanyak70 hadiah topup yang bernilai RM5 keatas yang menanti anda! Sebelum tu jom tengok syarat-syarat segmen kali ni:

SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like FB pages para sponsor
2) COPY PASTE ENTRY NI dan backlink kan banner di atas ke blog Nabila Biela atau Aisyah Humaira'*salah satu sahaja* #PASTIKAN LINK SEMUA HIDUP
3) Letak link entry tersebut di komen entry Aisyah Humaira' SAHAJA
4) Tamat pada 13/4/3013*seminggu sahaja*

FOLLOW SPONSOR dan FOLLOW G+

Nabila Biela Aisyah Humaira' 1 Aku Penghibur Fieyna Girang 1 Natrah Adnan Tauke Mykedai 1 Sharia Nadirah Fizz Graphic 1 syazlina saad

FOLLOW G+


LIKE FB SPONSOR


SENARAI HADIAH

10 ORANG TOP REFFRAL
RM30 X 1
RM10 X 9
60 ORANG RANDOM
RM10 X 8
RM5 X 52
SEMUA SEKALI 70 ORANG PE
MENANG!!

SEGMEN INI DITAJA OLEH:

Mega topup giveaway ini dianjurkan oleh Nabila Biela dan Aisyah Humaira' dan disponsor oleh  Aisyah Humaira',Fuh dot MyPingje dot orgAku PenghiburCikgu HailmiFieyna Girang, Natrah Adnan, Tauke Mykedai , Sharia NadirahNur Alja, Cik Yaya, Mohd Nasir, Ibnuismail Ismail, Arol MubinAien HermionieSare Says dan Nurul Firzanah, nabilah ahmad, shazlina saad, sheila eiman, cik hawa, shaila, Cik amabee, dhia akma, shakirah rosli, heirizaliana yana, honney robbi, asma' sah, aliya, dan dysha sahhir.

p/s: Entry ni wajib di copy paste oleh para peserta dan para sponsor boleh join sekali=)

Giveaway BFF FOREVER


Alhamdulilah.. Seperti dijanjikan, hari ini angah akan umumkan bahawa angahl akan mengadakan 1Giveaway yang diberi nama Giveaway BFF FOREVER.  Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang 2 minggu iaitu dari tarikh hari ini (8 April 2013) dan akan tamat pada 21 April 2013. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk GIVEAWAY kali ini. 




Syarat-Syarat Menyertai Giveaway BFF FOREVER ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur SEDINGINSALJU & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk Giveaway BFF FOREVER.
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
TOP REFFERAL juga dicari!!
BLOG PENGANJUR | DJH | SEDINGINSALJU |
BLOG SPONSOR | FIQA | RIEYA | ONE | AKMA | ERNY | SHAKIRAH | FIK |
LIKE FANPAGE SPONSOR | 


KLIK SINI untuk lihat HADIAH

Saturday, April 6, 2013

Molicious Giveaway By Nurul Ezatee

Klik banner nak join.

Topup Giveaway #3


Saye penggune tegar MAXIS! : )

Bubbly & Associates Giveaway


SYARAT2 PENYERTAAN

1) Follow Blog Farah's Bubblynotes

2) Follow Blog Sponsors:

3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:


(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)

4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway

5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "

Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana

6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...

7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI

8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...

Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI

Blogger yang ditag------>AININ

Simple Giveaway & Contest by MSH Productions


Klik banner nak join!
Anda ditag:

LAUNCHING GIVEAWAY


Jom ramai-ramai join Launching Giveaway ni.
Hadiah semue kebabom meletops u ollss.
Just klik banner nak join!

FIRST GIVEAWAY BY WANA OWEN

Jom join!

Awesomee Giveaway by thedreamgoddess


Klik banner untuk join.

2# Day Big Giveaway by Mohd Zuhri


 Klik banner join GA ni.

Giveaway by DI #2


Jom join GA ni.

1st Giveaway by Nabihah Ahmad


Klik banner nak join!

Maera Ismail Giveaway 2013

Klik banner.
Assalamualaikum!
Jom join GA by Maera Ismail.
Just klik sane sini,setel.hehe

Friday, April 5, 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

SERBU SINI.
Assalamulaikum!
Hai u olllss. harap takde yang terkluar biji mate bace tajuk tu.kali ni Cik PN join satu GA lagi. la ni wa suke benor gamaknye join mende-mende cenggini. paham-paham jelah dah daku ni penganggur terhormat. tolonglah jangan pelik dengan ketaksuban daku. ecece..semenjak dah pencen jadi pelajar,tatabahasa kelaut,ke longkang dan ke mana-mana.mohon anda-anda tak menyalahkan guru bm daku yang berdedikasi mengajo tatabahasa.cume daku yang tak praktikkan lepas spm.dah2,kang lagi merepek lagi merapu dan meraban aku bebel.

Sebagai seorang blogger yang toat lagi jujur daku dah follow smue syarat.Dun worry ramai dah cakap daku ni budak yang jujur.*mohon dilempar bertubi-tubi dengan kamus oxford 3kilo.senang aje syaratnye lagi senang dari kire ta*i lalat kat muke kome.klik sane klik sini setel.sebagai tiket untuk kome2 sekalian menang GA ni,kenelah buat karangan kenapa nak menang this GA ni.tidak kurang dari 50 perkataan,so ko nak merapu meraban silakan.

Saya nak menang GA ni lagi-lagi tabung Canon Camera sebab daku sememangnye memerlukan tabung untuk letak duet syiling daku.selama ni duet syiling Cik PN bermastautin dalam bekas tapau yang huduh.niat di hati memang nak beli tabung sumbat semue syiling2 tu, tapi bile dah nampak novel,hati meronta-meronta nak beli.*ayat mintak ketawe berjemaah. paham-paham jelah kan duet syiling memang selalu disisihkan oleh Cik PN. bukan tak menghargai kehadirannya disisi cume hati lebih tertarik dengan rupe paras duet kertas.what the fish ayat aku.skema macam dalam novel.dengan tabung tu juga bolehla Cik PN kumpul duet nak kawen.wakaka.*result SPM baru dapat,kaki pun tak jejak u lagi ade hati nak kawen.bukanlah,maksud Cik PN kumpul duet untuk sambung study.nampak tak aku memang budak baek.pikir mase depan wooo.ekekeke.

Tulah sebabnye daku nak menang.Dah wa stop dulu kemerepekan daku.*abaikan kesalahan tatabahasa daku.Sekian.Anda ditag ----------> Cik Zhathie

Thursday, April 4, 2013

EL BIRTHDAY GIVEAWAY BROOCH


Hepy befday EL!Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.
Diberikan kesihatan yang baik dan berbahagia dengan orang yang tersayang disisi.
Klik banner nak join! : )

Mini Giveaway-Ar Contest & Tutobies


Klik banner untuk join!

1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
 1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
 3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.