Monday, February 11, 2013

Segmen :#1 by SyahRidzeah


NAK JOIN,KLIK BANNER YE! :D

Assalamualaikum!
Semenjak dua menjak dan bermenjak-menjak ni Cik PN rajin pulak nak join GA.
So,now Cik PN join pulak segmen yang dianjurkan oleh blogger Syahridzeah.


Nah,Cik PN bagi bukti sekali yang daku dah follow blog beliau.
Sudah terang lagi bersuluh tanpe torchlight syarat beliau sudah dipenuhi.hehe
Tarikh tutup segmen ni pada 28 FEBRUARI 2013.
Banyak lagi mase ni,jomlah pakat ramai-ramai join segmen ni.

Syarat dye sangatlah super keohseman simple dimpelnye..keh3
#wajib ada blog
#perlu follow blog beliau
#macam biasa.. buat satu entry untuk segmen ni, sertakan banner simple atas tu and jangan lupa linkkan pada entry tersebut.. 
#jangan lupa tinggalkan link entry korang di ruang komen entry beliau
#kalau boleh, jangan lupa suruh member-member, family, bf/gf join segmen ni.

Hadiah pun super ohsem juga..antaranye:
#topup celcom, maxis, digi *nilai akan ditentukan kemudian
#2 hadiah misteri yang bernilai RM50++ setiap satu..

So,ape tunggu lagi.jomlah memeriahkan segmen beliau.hehe
Hoke,daa! : D

1 comment:

  1. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-1-by-syahridzeah.html

    ReplyDelete