Sunday, February 17, 2013

Segmen Santai Blogger Bersama PenaBiruMummy.blogspot

SERBU SINI!

Assalamualaikum!Cik PN join segmen lagi..haha.Saya suka segmen ini dan patut menang kerana saya seorang blogger yang friendly.hadiah pun bukan maen lagi kebabom keohsemannye.yang paling menggoda mestilah tudung-tudung tu.haish,,,menggugat naluri betul..haha.Mummy pun sangat friendly,siap ingatkan kat chatbox pasal segmen ni.Saye harap dapatla hadiah tudung ke,sebab saye memang suke bab-bab mengumpul tudung ni..hehe.dapat topup pun ok jga..al maklumlah semenjak menjadi penganggur terhormat ni,beg duet pun semakin nipis..haha

Mangse yang tertag ialah:

5 comments:

  1. Jemput join 1st GA
    http://miseyz.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-miseyz.html

    ReplyDelete
  2. Gud luck.. :)

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  3. thanks join segmen mummy.
    dan suka sgt dgn slogan tue..hehe..
    gudluck syg ;)

    ReplyDelete
  4. Hai hai, Menang GA mummy :D
    Hantar number phone dan prabayar jenis apa :)
    dekat msg siniii http://www.facebook.com/ismah.atikah
    Alang alang tu, promote sikit :p
    http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/segmen-yang-sangat-mudah.html

    ReplyDelete