Friday, December 9, 2011

MAKSUD NAMA NEGARA LUAR

Assalamualaikum!Agak lama juga Cik PN tak post ape-ape sejak Selasa hari tu.Almaklumlah,,,Cik PN busy sentiasa tak sempat nak luangkan masa lama-lama mengupdate blog...just usha-usha sape yang follow Cik PN,,then Cik PN follow depa balik..blogwalking pun sekejap je...tak boleh lama-lama...huhuhuhu..ok,,,Cik PN nak share something dekat korang semua...credit to MY BRO sebab dye yang bagitahu menda alah ni....maybe korang dah tahu,,,Cik PN je ketinggalan zaman,,yelah,,,info ni tak berapa nak brguna untuk Cik PN,,,Cik PN kongsikan khas untuk sesiapa yang bercinta...tapi ade juga yang tiada kaitan dengan orang bercinta...hehehe...jom kita usha info tu..

H.O.L.L.A.N.D.
Hope Our Love Lasts And Never Dies

I.T.A.L.Y.
I Trust And Love You

L.I.B.Y.A.
Love Is Beautiful,You Also

F.R.A.N.C.E.
Friendships Remain And Never Can End

C.H.I.N.A.
Come Here.....I Need Affection

B.U.R.M.A.
Between Us,Remember Me Always

N.E.P.A.L.
Never Ever Part As Lovers

I.N.D.I.A.
I Nearly Died In Adoration

K.E.N.Y.A.
Keep Everything Nice,Yet Arousing

C.A.N.A.D.A.
Cute And Naughty Action that Developed into Attraction

K.O.R.E.A.
Keep Optimistic Regardless of Every Adversity

E.G.Y.P.T.
Everything's Great, You Pretty Thing!

M.A.N.I.L.A.
May All Nights Inspire Love Always

P.E.R.U.
Phorget (Forget) Everyone...Remember Us

T.H.A.I.L.A.N.D.
Totally Happy,Always In Love And Never Dull

Hemmmm,,,,tu jelah benda yang Cik PN nak share...hope berguna untuk korang...Cik PN sebenarnya malas nak taip banyak-banyak,,tu yang cari info sikit-sikit jek...hahaha...nanti kalau Cik PN rajin,,ade mase...Cik PN try usha-usha Pak Cik GOOGLE...cari info yang best-best punya untuk korang..ok,,Cik PN nak stop dulu...ade masa Cik PN post entry baru...bye!

8 comments:

  1. suka yang egypt - everything's great, you pretty thing. ^__^

    ReplyDelete
  2. i love the three(KOREA-BURMA-FRANCE)!
    heee..niceee! :DD

    ReplyDelete
  3. semua nice2...hehehe
    Kuchiki EnnaMoon,,,rase2 pnjang la kot..hahaha

    ReplyDelete
  4. kalau x silap,pernah terbaca benda camnie kat satu novel dulu.
    anyway saya suka F.R.A.N.C.E

    ReplyDelete
  5. saye pun ade prnah bace dkt nvel..tpi just jmpe skit jek...yg laen x prnah dgr lgi.huhuhuhu

    ReplyDelete